Future Connections neemt deel aan het VMware Technology Alliance Partner Program

11th September 2023 – Etten-Leur, Nederland

Future Connections, de onafhankelijke aanbieder van telecomoplossingen en softwareontwikkelaar met diepgaande ervaring in het verzekeren, optimaliseren en automatiseren van netwerkprestaties en in telco managed services, heeft vandaag aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de VMware Technology Alliance Partner (TAP)-programma als partner op standaardniveau. Leden van het TAP-programma werken samen met VMware om innovatieve oplossingen voor virtualisatie te leveren cloud computing. De diversiteit en diepgang van het TAP-ecosysteem biedt klanten de flexibility om een ​​partner te kiezen met de juiste expertise om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Het Technology Alliance Partner (TAP)-programma is het begin van het VMware-traject voor software- en hardwareleveranciers. Het TAP-programma biedt hardware- en softwareleveranciers de tools en middelen die ze nodig hebben om hun oplossingen op de VMware-infrastructuur te bouwen en te leveren. Partners kunnen producten ontwikkelen, testen, integreren, certificeren/valideren en verpakken met VMware-producten en -diensten en vervolgens hun oplossingen publiceren op de VMware Marketplace voor onze gedeelde klanten.

"Wij verwelkomen Future Connections als gewaardeerd lid van het VMware TAP-programma”, zegt Jenn Wahl, directeur van het Technology Alliance Partner Program, VMware. “Dit lidmaatschap betekent dat klanten volledig kunnen profiteren van een gestroomlijnde cloudinfrastructuurervaring. Door deel te nemen aan het programma, Future Connections werkt samen met VMware om technologieën te ontwikkelen die de omgevingen van klanten kunnen transformeren.”

“We zijn blij dat we ons hebben aangesloten bij het VMware TAP-programma”, zegt Alejandro Medina, CTO, Future Connections. “Dit versterkt ons vermogen om zeer op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en te leveren, vooral voor het OpenRAN RIC-platform, die voldoen aan de specifieke eisen van de unieke klantomgevingen en deze zelfs overtreffen.”

VMware is een geregistreerd handelsmerk van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Alle andere hierin genoemde merken en namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve bedrijven.    

Deel dit: