Nieuws

Future Connections is door de Spaanse regering gecertificeerd als 'PYME Innovadora'

By 17 april, 2023 25 juli 2023 Geen reacties

Future Connections is door de Spaanse regering erkend als 'PYME Innovadora'

De afdeling Research & Development verwerft de status vanwege haar innovatieve technologische vooruitgang

18th April 2023 – Etten-Leur, Nederland

Future Connections, de onafhankelijke aanbieder van telecomoplossingen en softwareontwikkelaar met diepgaande ervaring op het gebied van netwerkprestatiegarantie, -optimalisatie en -automatisering en in telco-beheerde services, heeft vandaag aangekondigd dat het door het ministerie van Wetenschap en Innovation van de Spaanse regering.

De erkenning wordt alleen gegeven aan bedrijven die blijk hebben gegeven van een innovatief karakter door middel van hun Research & Development (R&D)-werk, dat met hun technologische vooruitgang waarde toevoegt aan de samenleving.

Aangezien de R&D-afdeling in Spanje is gevestigd, Future Connections benaderde het nationale ministerie van Wetenschap en Innovation om steun te vragen voor hun voortdurende R&D-inspanningen in de telecommunicatiesector. Projecten die baanbrekende, kosteneffectieve oplossingen ontwikkelen analyse van videogegevens en netwerk automatisering, optimalisatie en zekerheid als onderdeel van NIX Future Connections' flexibele multi-technologie, multi-domein platform, werden geïdentificeerd en ter overweging gepresenteerd.

Na een grondige beoordeling erkende de Spaanse regering de innovatieve aanpak van het R&D-team van het bedrijf bij het benutten van de nieuwste AI/ML en big data analytics technieken om de netwerkautomatisering en het gebruik van gegevens uit meerdere bronnen op verschillende afdelingen te verbeteren. Future Connections verkreeg goedkeuring voor belastingvermindering voor zijn R&D-kosten en, nog belangrijker, de 'PYME Innovadora'-status.

Alejandro Medina, CTO bij Future Connections, merkte op: “We zijn verheugd dat we de status 'PYME Innovadora' van de Spaanse regering hebben verkregen. Dit is inderdaad een opwindende en welverdiende erkenning voor het werk van ons R&D-team. We zijn nu in staat om de levering van modulaire, schaalbare, multi-technologie, multi-domein automatiseringsoplossingen te versnellen die onze klanten in Spanje en de rest van de wereld helpen hun netwerkprestaties te verbeteren op basis van door de klant gedefinieerde use cases, terwijl ze hun overheadkosten minimaliseren en tijd om te repareren.” Alejandro voegde toe: “Het lijdt geen twijfel dat de PYME Innovadora-status ook de Future Connections' bijdrage om de telecomindustrie als geheel vooruit te helpen met nieuwe standaarden door de toepassing van innovatieve technologie, technieken en modellen op opkomende gebieden zoals OpenRAN, RIC, 5G.”

Deel dit: