Persbericht

Wij behoren tot de Top 250 Scaleup-bedrijven van Nederland

By 4th juni, 2021 Oktober 31st, 2023 One Comment

We behoren tot de Top 250 ScaleUp-bedrijven van Nederland

4 juni 2021 – Etten-Leur, Nederland.

Ondanks de moeilijke tijden waarin we ons bevinden tijdens de COVID-19-pandemie, Future Connections is genoemd in de jaarlijkse Top 250 Scaleup 2021 rapport als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

In de 5th jaar is het jaarlijkse monitorrapport het resultaat van een langdurige samenwerking tussen het Erasmus Centre for Entrepreneurship, onderdeel van de Rotterdamse School van Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Nlgroeit, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KvK, NLevator en NL2025.

top-250-snelstgroeiende-bedrijf-nederland-kleurenfoto

Net als alle 250 innovatieve bedrijven die in het rapport van dit jaar worden genoemd, Future Connections heeft de trend doorbroken en gezorgd voor groei in een tijd waarin alle aspecten van ons leven op de proef zijn gesteld, de economische groei van alle landen in gevaar is gebracht en de arbeidsmarkt op zijn grondvesten is geschud. core. Julien Beenakkers, onze CEO, merkte op: “De vraag naar communicatie en digitalisering is de afgelopen tien jaar toegenomen, maar de COVID-19-pandemie heeft de snelheid van een dergelijke versnelling rechtstreeks beïnvloed. De vraag naar onze klantenservice en onze network intelligence, analyse- en automatiseringsdiensten zijn toegenomen en hebben de uitbreiding van ons personeel ondersteund. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen en streven ernaar om diensten van topkwaliteit te leveren aan telecomoperatoren en ondernemingen in binnen- en buitenland.”

Om opgenomen te worden in het jaarverslag van de Top 250 Scaleup, moeten Nederlandse bedrijven tussen december 20 en december 2017 een gemiddelde jaarlijkse groei van minimaal 2020% in fulltime-equivalent (fte) en/of omzet realiseren. van minimaal 10 fte en/of een omzet van minimaal 5 miljoen euro aan het begin van de meetperiode.

Deel dit:

Word lid van de discussie One Comment

  • ton zegt:

    Super prestatie FT team, Trots op jullie en om te zien dat visie tot succes is gebracht. Geweldig vernieuwd leiderschap, met geïnspireerde en gemotiveerde teamleden. Chapeau ga zo door, blijf groeien.